Peter Sørensen efter pokaldrama: De er ikke slidte

Nyheder

Det krævede ekstra spilletid da Silkeborg slog Lyngby ud af pokalturneringen

Det var ikke en filpoleret indsats af Peter Sørensen onsdag aften, men silkeborggenserne kæmpede sig videre i forlænget spilletid. Cheftræner Peter Sørensen var ikke specielt tilfreds med selve spillet, men er dog glad for at hans mandskab formåede at kæmpe sig videre.

– Det var ikke årets bedste kamp, men det var godt nok til, at sejren var fortjent. Selvfølglelig var det ærgerligt, at de fik et sent mål til 1-1, men det gjorde vi jo så noget ved i forlængelsen, siger Peter Sørensen til Silkeborgs hjemmeside.

Den ekstra spilletid har formentlig slidt hårdt på Silkeobrg-spillerne, men Peter Sørensen er ikke nervøs for søndagens kamp mod OB.

– De er ikke mere slidte, end at de er klar til at spille mod OB på søndag, men derefter tror jeg da, at vi alle glæder os til ferie. Kampen mod OB betyder meget, for et godt resultat her kan bringe vores efterår op på et niveau, der kan betegnes som godkendt, siger Peter Sørensen.

Silkeborg skal i foråret møde Randers FC på udebane i DBU Pokalens kvartfinale.