Rutineret Lyngby-stopper sætter støvlerne på hylden

Nyheder Superliga

Thomas Guldborg Christensen har valgt at stoppe karrieren som professionel fodboldspiller

Thomas Guldborg Christensen har repræsenteret en lang række u-landshold, og har også været et smut forbi den svenske storklub Hammarby IF. Siden 2015 har han dog spillet i Lyngby BK, men nu siger han stop og trækker sig tilbage som aktiv fodboldspiller.

Det har ikke været en let beslutning for den rutineret spiller, og han fortæller yderligere at han har været glad for tiden i Lyngby.

– Det er med blandede følelser, at jeg siger stop. Det er både en lettelse, men det er også sindssygt svært. Det er jo på mange måder hele min identitet, som jeg siger farvel til nu. Det ville jeg jo gøre under alle omstændigheder på et tidspunkt, men det gør ikke beslutningen lettere.

Nu stopper jeg jo efter et fremragende år med slutspil, bronzemedaljer, europæiske kampe, Brøndby Stadion og Parken. Det har været nogle vilde oplevelser i Lyngby det sidste år, og det vil jeg gerne takke af med, udtaler Guldborg Christensen til klubbens egen hjemmeside.

Selvom karrieren som professionel fodboldspiller er slut, slipper han dog ikke fodbolden 100 procent. Han skal arbejde videre for DBU, og skal stå med ansvaret for flere af ungdomsholdene som Team Koordinator.

– Når muligheden kommer skal man slå til. Den mulighed, jeg har fået i DBU, er noget, som jeg synes, er vildt spændende. Og derfor ved jeg også, at jeg tager den rigtige beslutning med karrierestoppet, men derfor er det selvfølgelig ikke let. Jeg glæder mig dog til det nye i DBU. Det bliver nogle vildt spændende udfordringer, siger Thomas Guldborg Christensen.