Silkeborg-profil: Vi skal være klar på Randers

Nyheder Superliga

Jens Martin Gammelby er fint tilfreds med at Silkeborg trak Randers FC i pokalturneringen

Silkeborg IF spillede sig onsdag aften videre i DBU pokalturneringen, da man slog Lyngby ud med 3-1 efter forlænget spilletid. Der blev trukket lod til næste runde kort tid efter, og her trak Silkeborg bundholdet Randers FC.

Umiddelbart er det en god lodtrækning for Silkeborg, da man kunne have trukket både FC Midtjyland og vinderen af kampen mellem FC København og Brøndby. Jens Martin Gammelby ser også positivt på lodtrækning, men understreger at man ikke skal undervurdere Randers-mandskabet.

– Vi er først og fremmest glade for at gå videre, og så tænker vi, at Randers er en fin lodtrækning, så det må vi glæde os over.

– Selvom de ikke kører med klatten lige nu, er det stadig et godt hold, og vi skal være klar på dem, som vi også var sidst, da vi lige har slået dem. Vi skal være forberedte på dem, for så satser vi på, at vi også kan gå videre mod dem, siger Gammelby til Midtjyllands Avis.