Ståle roser spillerne efter Europa League avancement

Europa League

Ståle Solbakken fortæller at spillerne bør være stolte over deres videre avancement i Europa League

FCK fik tiltrængt oprejsning torsdag aften efter det blev til en 2-0 sejr mod Sheriff, og dermed sikrede løverne sig videre avancement i Europa League. Et gjorde Ståel glad, og han mener at spillerne kan være stolte over sig selv.

”Jeg er tilfreds med kampen. Drengene var under et kæmpestort pres. Vi spillede bedre og bedre, som kampen skred frem, og vi dominerede også i første halvleg, men var urolige i afslutningerne. Utrolig mange skud i første halvleg var ikke præcise. Grundspillet var godt, og vi flyttede bolden hurtigt. Vi manglede slutproduktet, men det kom i anden halvleg”, siger Ståle Solbakken.

”Carlos Zeca var rigtig god i dag, men det handler også om, at vi havde nogle konstellationer på banen, vi ikke har haft længe hvis nogensinde. Der er stadig lang vej, men jeg synes, at i en sæson, hvor vi kæmper, skal vi være stolte af det her. Drengene har stået sammen hele vejen og ikke skudt på hinanden.  Når der trækkes lod til næste runde i Europa League, er FC København useedet. Vi får helt sikkert et storhold, og så må vi se, om vi for en gangs skyld kan undgå en tur til Østeuropa”, lyder det fra FCK-bossen.