Ydmyg Ronaldo giver Zidane æren for hans pris

Nyheder

Cristiano Ronaldo vandt tidligere på aftenen prisen som verdens bedste fodboldspiller, og sendte æren videre til hans trænere

Portugiseren var ovenud lykkelig for at vinde hans femte Ballon d’Or titel, og han udligner dermed hans rival Lionel Messi.

Ronaldo modtog prisen på toppen af Eiffel tårnet i Paris ved en storslået galla, hvor han blev hyldet af tidligere trænere og spillere. Det var Ronaldo ikke længe om at gengive.

”Man tager noget med fra alle de trænere man har haft. Uanset om det er Alex Ferguson eller Carlo Ancelotti, så har man altid kunne tage noget med derfra. Derfor vil jeg gerne sige tak for alle de hilsner, som de har sendt mig. Det samme gælder de tidligere spillere. Det er en stor ære for mig, og det giver mig motivation til at kæmpe videre og blive den bedste igen”, siger Ronaldo.

 

”Man kan godt have talentet, men for mig er træneren lederen, og det er der brug for. De skal være et godt eksempel for mig, og det er kun dem, der kan lede os til de store triumfer”, siger Ronaldo.