FCK-angriber: Det er en drøm at være der

Nyheder Superliga VM 2018

Serbiske Andrija Pavlovic vil bruge foråret i FC København, til at spille sig i Serbiens VM-trup

FC Københavns serbiske angriber, Andrija Pavlovic, har gennem hele den serbiske VM-kvalifikation været en fast bestanddel af landsholdet, og han er derfor godt inde i varmen til den endelig VM-trup for Serbien.

Tingene går du ekstremt hurtig i fodboldens verden, så Pavlovic på ingen måde selvskreven til VM i Rusland. Det er angriberen klar over, og han vil bruge foråret til at sikre VM-pladsen. Han fortæller, i et interview til Tipsbladet, at det er en kæmpe drøm for ham at komme til VM, og han vil derfor give alt hvad han har gennem foråret.

– Det er en drøm at være der, så jeg vil give alt for at kunne være med. Jeg vil spille hver gang og score så meget, jeg kan, så jeg kan hjælpe holdet, og så jeg kan hjælpe mig selv. Jeg kan ikke se noget større end et VM. Det er ikke kun at spille, det er også at opleve alt det udenom. Det sker én eller to gange i et helt liv, og det her er min chance, så jeg vil give alt, hvad jeg har, siger Andrija Pavlovic.

I første omgang skal Pavlovic dog koncentrere sig 100 procent om FC Købenahvn, da de forsvarende mestre har haft en skidt sæson. Helt uvant for Løverne, er de ikke med i toppen af Superligaen. De ligger aktuelt på sjettepladsen med 18 point op til FC Midtjylland på førstepladsen, og de har kun et enkelt point ned til ottendepladsen.