FCN-reserve jagter spilletid i foråret

Nyheder Superliga

Mathias Rasmussen vil for alvor bide sig fast på FC Nordsjællands mandskab

Det norske talent Mathias Rasmussen har igennem foråret fungeret mest som indskifter, og han startede kun fra start en enkelt gang i efteråret. Det skal der dog laves om på i foråret, hvis det står til Mathias Rasmussen. Han vil spille fra start, selvom rollen som indskifter har været en sjov oplevelse for den unge nordmand.

– Det var lidt specielt hele tiden at være indskifter. Men det var sjovt til sidst, for man kommer hele tiden ind i forskellige kampe, hvor man skulle komme ind og gøre en forskel – lige meget hvordan kampen er gået indtil da. Det følte jeg, at jeg var god til, og at jeg var vigtigt, selv om jeg var indskifter. Men jeg vil selvfølgelig spille fra start, siger Mathias Rasmussen til Frederiksborg Amts Avis.

Pladsen i startopstillingen er formnetlig kommet tættere på, efter FC Nordsjælland solgte Emiliano Marcondes i det igangværende transfervindue. Mathias Rasmussen er klar til udnytte muligheden, og han glæder sig til udfordringen.

– Jeg ser det som en stor mulighed for at prøve at komme fast ind på holdet. Det er noget, jeg har tænkt meget på, og jeg glæder mig. Det er dejligt med en udfordring, og jeg håber, at jeg kan bide mig fast, siger nordmanden.

FC Nordsjælland åbner Superliga-foråret, når de møder SønderjyskE d.11 februar på Haderslev Fodboldstadion.