Kane udligner Gerrards rekord

Premier League

Harry Kane vandt prisen som månedens spiller for december i Premier League, og angriberen udligner dermed Liverpool-legendens rekord

December var en ganske god måned for Harry Kane, som formåede at slå adskillige rekorder. Tottenham-angriberen scorede nemlig 56 mål i alt i kalenderåret 2017, og blev dermed den mest scorende spiller i hele 2017 foran Messi og Ronaldo. Derudover slog han Alan Shearers 22 år gamle rekord, da han med sin målhøst året igennem nåede op på hele 39 Premier League-mål i kalenderåret 2017, hvilket er rekord.

I alt scorede Harry Kane 8 mål i 6 kampe i december, og det sikrede ham prisen som månedens bedste spiller i Premier League.

Det er hans sjette ”Månedens Spiller”-pris, og han tangerer dermed Steven Gerrards rekord.

”Det er fantastisk. Jeg er meget stolt. Mit favoritmål i december var nok det, der sikrede mig rekorden for flest kalendermål. Inden kampen var der selvfølgelig meget snak om rekorden, så det var fedt at score målet så tidligt”, fortalte spilleren ifølge Premier Leagues officielle side.

Harry Kane er blot 24 år, og han har dermed god tid til at overgå Steven Gerrard i antallet af “Månedens Spiller”-priser.