Mads Juel Andersen vil udfylde hullet efter Sanneh

Nyheder Superliga

Med vinterens salg af gamberen øjner den unge midtstopper en startplads

Mads Juel Andersen er et af de nye ansigter i AC Horsens. Nu ser han frem til at komme igang med at spille fodbold igen.

– Jeg har glædet mig til at komme i gang. Der er mange nye mennesker, jeg skal lære at kende, men jeg kender heldigvis nogle stykker, og når fodbolden først triller, går det hurtigt, siger Mads Juel Andersen til Horsens Folkeblad.

Midtstopperen startede sin karriere i Brøndby, men slog aldrig igennem der. Derudover har han haft fin succes med HB Køge i 1. division.

– Jeg har en god chance for at vise mig frem. I Brøndby var jeg ikke tæt på spilletid, men nu er der muligheder, og det er alt andet lige lettere at vise noget i testkampe.

I HB Køge spillede han sammen med Alexander Ludwig, der har spillet fast for AC Horsens siden sit skifte i sommer. Her dannede de to midtstoppere et stærk par og med salget af Bubacarr Sanneh øjner Mads Juels Andersen en mulighed for at genskabe duoen. Det vil dog ikke blive nemt at opnå samme succes som Sanneh, der over den seneste tid har udmærket sig som en af ligaens bedste midtstoppere.

AC Horsens starter sæsonen med en testkamp mod Silkeborg IF den 18. januar.

 

83