Den 29-årige chilener har længe været på ønskelisten hos Manchester City, men de seneste rygter har sendt Sanchez til den røde del af Manchester

Jose Mourinho holdt fredag aften pressemøde frem mod mandagens kamp mod Stoke, og her nægtede han at udelukke en Alexis Sanchez-transfer.

Chilenerens kontrakt udløber til sommer, og han er derfor et varmt emne blandt flere storklubber, hvor Manchester City indtil nu har været favoritter til at lande spilleren.

”Jeg ved ikke om det er etisk korrekt at snakke om spillere fra andre klubber. Hvis nogen begyndte at snakke omkring nogle af mine spillere, og fortælle at de var interesseret eller ikke interesseret, ville jeg ikke blive glad”.

Det afholdte dog ikke portugiseren for at snakke omkring Arsenals Alexis Sanchez.

”Sanchez er en Arsenal-spiller. Jeg ved det ikke, men han spiller sandsynligvis for Arsenal i denne weekend, så jeg synes ikke det er korrekt at begynde at sige ting om Alexis Sanchez”.

Han fortsatte dog med at rose spilleren.

”Hvad vi tror på i Manchester United, er at der er nogle spillere, som hvis du får muligheden for at skrive under med dem i januar, marts eller juli, så er du nødt til at prøve det. Med tanke på Alexis Sanchez, så vil jeg ikke sige et ord. Det eneste jeg kan sige er, at han er en fænomenal spiller, og derudover er han en Arsenal-spiller, og jeg føler ikke at jeg bør snakke mere om dette”.

EFTERLAD ET SVAR

Please indtast din kommentar!
indtast venligst dit navn her