Troels Kløves kontrakt med SønderjyskE udløber til sommer

Idag offentliggjorde SønderjyskE, at man ikke kunne få forlænget Troels Kløves kontrakt.

Nu er det så bekræftet, at midtbanespilleren til sommer skifter Sønderjylland ud med Fyn. Her har OB sikret sig Kløve på en 3-årig kontrakt.

Cheftræner Kent Nielsen ser også Troels Kløves ankomst som en god ting og han glæder sig til at få ham til klubben.

– Troels Kløve har udviklet sig meget i den seneste periode, og han er en spiller med en fin motor og en stor løbekapacitet. Som træner er det også vigtigt at have spillere i truppen, der stort set altid er kampklar, og bortset fra en enkelt længere skadepause, så har Troels Kløve vist sig som en meget pålidelig spiller, der meget sjældent døjer med småskader. Det betyder at han har fået et godt flow og en god rytme i sit spil, og vi kan se frem til at få en offensivt indstillet tovejs-spiller, der arbejder hårdt, samtidig med at han bidrager med kreative indslag og et fint skud fra distancen, siger Kent Nielsen til OBs hjemmeside.

Spilleren selv ser det som et naturligt skifte i sin karriere, men han understreger, at han vil give alt for SønderjyskE, så længe han er på kontrakt med sønderjyderne.

– Det er et skifte, jeg glæder mig meget til. Det er et godt match, og jeg ser det som en mulighed for at tage et skridt op ved at komme til en klub af OB’s størrelse. Jeg ser mig selv som en hurtig kantspiller med forcer i det tekniske og i duelspillet. Desuden kan jeg godt lide at komme ind og udfordre i mellemrummene, og jeg kan godt lide at komme frem til afslutninger. OB har en spillestil, der passer mig godt, fordi det er mere teknisk anlagt, så selvom jeg har været rigtig glad for at være i SønderjyskE, så har jeg følt, at der skulle ske noget nyt. Jeg glæder mig til skiftet, men samtidig lever jeg for at spille fodbold og levere bedst muligt for den klub jeg repræsenterer, så ligeså længe jeg har SønderjyskE’s logo på brystet, kommer jeg til at give alt for dem, siger midtbanespilleren.

Udover SønderjyskE har Troels Kløve også repræsenteret AC Horsens.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please indtast din kommentar!
indtast venligst dit navn her