Pochettino indrømmer: Tottenham ikke tæt på ny spiller

Internationale nyheder Nyheder Premier League Transfersnak

Tottenham-træneren er dog ikke bekymret, da der er masser tid tilbage i transfervinduet

Argentineren ved, at transfervinduet kun lige er åbnet og han understreger, at holdet skal bruge mere tid, før de henter flere spillere.

– Indtil nu, inden pressekonferencen, er der ikke noget der er tæt på. Jeg er ikke bekymret. Jeg tror, at vi arbejde og holder øje med markedet. Hvis noget er tilgængeligt, i forhold til hvad vi kan få, gør vi det selvfølgelig, men hvis ikke er det svært. Personligt ser jeg aldrig på, hvad andre hold gør. Det handler om hvad jeg tror og forsøge at få ting til at ske, siger Pochettino ifølge Sky Sports.

Brasilianske Malcom fra Bordeaux har været rygtet til klubben, men det afviser træneren også. Han understreger, at det er svært at finde den rigtige spiller.

– Det er endnu et rygte. Der er mange rygter i medierne. Tottenham er en klub, som i de tre-og-et-halvt-år jeg har talt med medierne, har været knyttet til 100 navne og ud af dem har vi kun hentet få.

– Hvis man vil hente spillere, som der bruges og hjælper dig, er det svært.