Zidane irriteret over unfair kritik

Internationale nyheder La Liga Nyheder

Real Madrid har været udsat for en del kritik i denne sæson

De forsvarende spanske mestre har haft det svært i ligaen i denne sæson. De er nu 16 point bag Barcelona og har derfor også fået en del kritik. Nu understreger deres cheftræner, Zinedine Zidane, at de skal lukke kritikken ude og fokusere på sig selv.

– Hvad vi skal gøre, er ikke at se og høre på hvad der bliver sagt. Det er svært i disse dage, men vi skal forsøge at undgå det. Alt hvad der bliver sagt om Real Madrid i disse dage, er negativt og jeg, ligesom mange andre, ser ikke tingene sådan. Situationen er som den er og vi skal tage det positive, at vi stadig er med i alt og bevæge os fremad. Det går ikke så dårligt, som folk siger, siger Zinedine Zidane ifølge ESPN.

Den franske manager understreger, at negativ presse sælger mere og derfor skrives der så mange negative nyheder om Real Madrid.

– Jeg er træt af at høre alt det. Det er nemt at sige, at alt er dårligt. I (medierne red.) ved godt, at alt her ikke er negativt. Men det er meget godt at sige negative ting om Real Madrid, det sælger mere.

Zidane har fået en del kritik for ikke at hente nye spillere i denne “krise”, men han ser ikke en spiller, der kan gå ind og gøre det bedre end dem han har.

– Jeg kan forstå, at fans synes det er mærkeligt. Men hvis du har en spiller, som man vil have, der er tilgængelig, der vil give en mere end man har, kan det ikke være dårligt. Men det har jeg ikke. Jeg har meget gode spillere og jeg ser ingen, der kan ændre det. Man kan skifte, men det ville være i juni. Nu, nej.