Pep: Jeg elsker Anfield

Internationale nyheder Premier League

Pep Guardiola ser frem til at møde Liverpool på Anfield, selv om han ikke har de bedste minder herfra

Er der nogen, der kan stoppe Manchester City? Klubben ligger nummer et med 15 point ned til Manchester United, men de kommer på en svær opgave ude mod Liverpool i denne weekend, siger manager Pep Guardiola.

De tabte 0-1 senest på Anfield Road i Liverpool, og manageren ved, at det bliver en hård kamp, når The Citizens skal derhen igen.

– Vi ved jo, hvor vanskeligt det er at komme til Anfield, men forhåbentligt kan vi vise, hvem vi er. Det er alt, jeg vil kæmpe for med mine spillere i kampen. Jeg har det godt med ham (Klopp, red.), jeg mødte ham i Tyskland, og jeg har respekt for ham. Jeg er stor fan af hans måde at spille på allerede i Dortmund, og jeg sætter stor pris på hans måde at anskue spillet.

– Selvfølgelig er de kandidater til mesterskabet, det er altid svært at spille mod dem. Det er altid en stor udfordring at blive bedre og se, om vi kan klare os i de store kampe. Jeg elsker Anfield. Jeg vil elske at spille der på søndag, for som manager vil du spille disse kampe på den store scene, siger han til  Sky Sports.

Manchester City gik gennem de første 18 runder med lutter sejre, indtil de spillede uafgjort mod Crystal Palace. De har stadig chancen  for at gentage Arsenals bedrift fra 2004, hvor de gik igennem en hel sæson uden at tabe. Men det kræver en kæmpe indsats ude mod Liverpool i morgen.