Zidane langer ud efter pressen

Internationale nyheder La Liga

Zinedine Zidane er træt af, at der skrives så meget negativt om Real Madrid for tiden og vil helst fokusere på de positive aspekter

Real Madrid er 16 point efter FC Barcelona i La Liga, men derfor skal der ikke skrives så mange dårlige ting om kongeklubben, mener træner Zinediane Zidane.

Han er træt af, at pressen kun har et negativt fokus på klubben, sim i midtugen skuffede hjemme mod Numancia, men dog er videre i Copa del Rey. Nu er det på tide at se fremad, mener Zidane, som langede ud efter medierne på et pressemøde, skriver marca.es:

– Jeg er træt at høre på, at Real Madrid er dårlige, det er bare så nemt at sige, at alt går dårligt, men det er bare ikke alt, der er negativt her. Det er åbenbart fedt at skrive den slags om Real Madrid, for det sælger jo bedre.

– Vi må bare lade være med at læse den slags. Alt, hvad der bliver sagt om Real Madrid, er dårligt, men det er ikke korrekt, sådan ser jeg det ikke. Situationen er, som den er, og vi må kigge på det positive. Vi er dog trods alt med i alle turneringer, sagde Zidane.

I sidste sæson vandt Real Madrid både det spanske mesterskab og Champions League. Det var i øvrigt første gang, at en klub vandt turneringen to år i træk.

I denne sæson er man langt efter FC Barcelona i den hjemlige liga, og man blev også kun nummer to i sin Champions League gruppe efter Tottenham.