Den norske målmand er netop blevet kåret til Årets Spiller i OB

Sten Grytebust har i denne sæson for alvor cementeret sig som en af Superligaens bedste målmænd. Derfor er det heller ingen overraskelse, at nordmanden for andet år i træk er blevet kåret til Årets Spiller i den fynske klub.

– Jeg er glad for kåringen. Jeg er altid glad for den anerkendelse, jeg kan få. Nu er det andet år i træk, at jeg vinder den pris, og bare det at blive nomineret gør mig rigtig glad. Al den anerkendelse, man kan få, er man jo rigtig glad for. Det er sjovere at få anerkendelse end ikke at få det.

– Man bliver stolt af det, og det er noget specielt, når man får en sådan kåring af sin egen klub. Det er jo ikke bare dem, der er i klubben, men også dem, der er omkring, som sætter pris på dig, og det er jeg selvfølgelig glad for. For mig at se giver det at vinde en sådan pris motivation til at fortsætte og hele tiden bygge på.

Grytebust har holdt buret rent 8 gange i efterårets 19 Superliga-kamp. Samtidig har OB ligaens bedste defensiv og man må sige, at nordmanden har stor andel i de fine statistikker. Han understreger dog, at hele holdet fortjener kredit, samtidig med, at han ønsker flere at holde buret rent endnu oftere.

– Jeg er glad for, at vi har holdt målet rent otte gange, men jeg vil også gerne opnå endnu flere cleansheets. Otte cleansheets er mange, og det er et fint tal, men jeg vil jagte flere. Det er min styrke, at jeg altid har motivation til at ville forbedre mig. Jeg går hele tiden efter at blive bedre. Jeg ved godt, at det ikke kun er min fortjeneste, at vi har spillet til nul otte gange. Jeg ved, det er hele holdets. Det er en holdindsats, og vi har været gode alle sammen.

OB starter forårssæsonen den 11. februar med en hjemmekamp mod FC Helsingør.