Mens nogle spillere valgte at rive deres kontrakter over, da de ikke fik udbetalt løn, valgte unge Oskar Snorre at have tiltro til klubben og nu bliver han belønnet med spilletid

Det var en utrolig svær tid for en masse mennesker i og omkring Lyngby, da klubben tidligere på måneden var meget tæt på at gå konkurs. Situationen betød, at flere spillere, bl.a. holdet stjerne, Mikkel Rygaard, valgte at rive deres kontrakter over.

En af de spillere der valgte at stole på klubben var unge Oskar Snorre og nu er den unge målmand glad for sit valg.

“Jeg ville gerne hjælpe klubben. Vi blev spurgt, om vi ikke kunne vente to dage mere, efter vi kunne have opsagt vores kontrakter. Det ville jeg gerne gøre for klubben, og så fik vi så heldigvis vores løn til sidst. Det er kun heldigt for mig, at jeg ikke gik herfra. Det bliver jeg belønnet for nu,” siger den unge keeper til Frederisborg Amts Avis.

Målmanden har fået spilletid i den normale målmands fravær grundet skade og kan se frem til endnu en Superliga-kamp, når Lyngby imorgen tager imod AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please indtast din kommentar!
indtast venligst dit navn her