Visse steder i Norge spiller man på kunstgræs, og Nicklas Bendtner er bestemt ikke tilfreds med det

FC Nordsjælland og Silkeborg IF er de eneste Superliga-klubber, der kører med kunstgræs herhjemme i Danmark. I Norge er man dog mere pjattet med ideen, og her har 10 ud af 16 klubber kunstgræs på deres stadion.

Danske Nicklas Bendtner forstår dog ikke det store behov for at anlægge kunstgræs på næsten alle stadions, og han har ikke den store fidus til den kunstige græs. Det fortæller han i et interview med Dagbladet.

“I starten forstod jeg ikke, hvorfor vi spiller fodbold på kunstgræs. Jeg synes, det er latterligt. I stedet burde sæsonen udsættes, og så kan man spille så tidligt som muligt, når det går an at spille på græs. Fodbold skal spilles på græs, siger Nicklas Bendtner.

Det er dog ikke kun æstetikken i kunstgræsset der irriterer danskeren, for spillerne bliver mere slidte i kroppen af det hårde underlag. Bendtner har derfor svært ved at forstå, at kunstgræsset overhovedet er tilladt.

“Jeg forstår ikke, at det er tilladt. Kunstgræs er en anden sportsgren. Det er ikke fodbold.”