Mohamed Salah er blev kåret til årets spiller i Premier League, men hvis det stod til Pep Guardiola, skulle Kevin De Bruyne have vundet den pris

Kevin De Bruyne har haft en formidabel sæson for Manchester City, og han har været en af de helt store profiler på Pep Guardiolas mesterskabs-hold. Det har dog ikke været nok til at vinde prisen som årets spiller i Premier League.

Den ære tilfaldt Mohamed Salah, som også har haft en vanvittig sæson for Liverpool. Egypteren har scoret over 30 mål i Premier League i denne sæson, men selvom Salah har været skræmmende god, mener Pep Guardiola ikke, at han burde have vundet prisen som årets spiller. Ifølge den spanske træner, skulle prisen nemlig tilfalde hans egen spiller Kevin De Bruyne.

“Jeg er ked af at sige det. Men det kan godt være, at tallene viser, at nogle andre spillere har været bedre end Kevin de Bruyne. Alligevel mener jeg, at han har været den bedste gennem hele sæsonen,” siger den spanske træner til Manchester Evening News.

Kevin De Bruyne har scoret lavet 15 assist i denne Premier League-sæson, og han har samtidig scoret syv mål.