Aris Vaporakis er blevet lejet ud til den islandske klub Vikingur indtil oktober. Det skriver FC Helsingør i en pressemeddelelse

Da Mikkel Bruhn var skadet i efteråret og starten af foråret, var det Aris Vaporakis, der vogtede buret for FC Helsingør. Han gjorde det dog ikke særlig godt, og på sine fem Superliga-kampe nåede han at lukke 16 mål ind.

Det gjorde, at Vaporakis blev overhalet af den hidtidige tredjekeeper Adrian Kappenberger, og efter Bruhns tilbagevenden til målet, har der været langt til spilletid for Vaporakis. Derfor er han blevet lejet ud til islandske Vikingur indtil oktober. Det skriver FC Helsingør i en pressemeddelelse.

Målmanden glæder sig til skiftet.

“Jeg tager afsted for at få noget spilletid, og for at udvikle mig både som spiller og på det personlige plan. Det bliver spændende at prøve at spille i et andet land, og opleve en anden kultur,” siger Vaporakis.

Og klubbens direktør Janus Kyhl ser også skiftet som en spændende mulighed.

“Aris’ udsigt til spilletid i FC Helsingør var pt. begrænset, og da den her spændende mulighed bød sig, var både han og vi positivt stemt med det samme. Aris kommer ud og får forhåbentligt både noget tid på banen samt nogle gode oplevelser i bagagen, i en liga der er i hastig udvikling,” siger Kyhl.

Vaporakis rejser til Island allerede i aften. Vikingur har i længere tid haft problemer med at finde den rette målmand, da deres normale førstevalg Róbert Örn Óskarsson stadig døjer med konsekvenserne af en hovedskade.