Uudised

Vidal siiski ei lõpeta veel koondisekarjääri

Poolkaitse ei lähe lõpeta oma koondisekarjääri, vaatamata 2018. aasta maailmameistrivõistlustelt välja jäämisega.

Bayern Müncheni mängija Arturo Vidal on otsustanud, et ta jätkab Tšiili rahvusmeeskonna kõnede vastuvõtmist. Tema riik ei pääsenud MM’ile, miilega oli mängumees varasemalt teatanud, et selllisel juhul ta enam koondist ei esinda.

Tšiilil oli nende saatus oma kätes, kuna neil oli võimalus saada kvalifikatsiooni. Kuid nad kaotasid oma viimase mängu Brasiilia vastu, kuid mujal saadud tulemused takistasid neil automaatsete kvalifikatsioonikohtade saavutamist, jättes Peruu ja Tšiili võrdsete punktidega. Kuid Peruul oli parem väravatevahe.

Hoolimata sotsiaalmeedia avaldustest, mille põhjal Vidali enam koondisesärgis mängimas ei näe, tegi 30-aastane mängumees uue avalduse:

“Mul on nii kurb, nagu enamik tšiili elanikel. Me oleme oma unistused kaotanud. Me kõik oleme teinud vigu, tõsi. Nüüd peame õppima ja proovima neid mitte korrata.

“Selliste jõupingutuste pärast on kurb, et me ei suutnud oma eesmärki saavutada. Me jättisime oma pered üksinda, reisinud tuhandeid ja tuhandeid kilomeetreid, konkureerida maailma kõige raskemates tingimustes. Ja pärast 10 aastat on see esimene kord, kui meid jäeti tühjade kätega.

“See on karm. Kuid see pole veel lõpp. Mitte põlvkonna lõpp, mitte see meeskond ega ka kõige vähem meie unistuste lõpp. Meil on palju võidelda, et anda palju rõõmu edasi.

“See on väga raske aeg, ja siin näeme, kes on kõige tugevam. Tšiili on sõdalaste meeskond, ma tunnen uhkust, et kuulun selle meeskonna hulka. Ja ma ei jäta neid veel maha. Me jääme lõpuni kokku. Iga kord, kui mind kutsutakse, olen ma ikka ja jälle valmis oma rahvusmeeskonda esindada. Meie rahvusmeeskond. “