Spekulatsioonid

Cavani valmistub PSG-st lahkuma

Uruguai ründaja ei ole rahul PSG-s toimuvaga ning otsib võimalusi lahkumiseks.

Cavani ja Neymari vahel olnud tüli on jätnud tugeva jälje nende suhtele ning paistab, et seda enam parandada ei saa. Siiski on väidetud, et mängijad on oma erimeelsused lahendanud ning kõik on korras, kuid Don Balon kirjutab, et Cavani on ikka rahulolematu.

Väljaanne väidab, et Cavani on valmis klubist lahkuma, sest klubi ei toetanud teda tüli ajal. Cavani on ka klubi juhtkonnale teada andnud, et ootas neilt rohkem toetust ning tunneb, et teda ei vajata enam.

Ründaja on võtnud vastu otsuse lahkuda Pariisist hooaja lõpust. Samuti olevat Cavanil ka meelepärane sihtkoht leitud. Kuigi ründaja on mitmeid kordi võtnud sõna soovist mängida Manchester Unitedis või Real Madridis, siis nüüd on mängijal hoopis soov mängida Pep Guardiola juhendatava Manchester City võistkonnas.

Cavani arvab, et City praegune mängustiil sobib talle ideaalselt ning see lubaks tal lüüa palju väravaid. Ründaja arvates on Guardiola võistkond kõige ründavam võistkond maailmas ning sooviks olla üks osa nende ründajatest.

Jääb ainult oodata, et kas City on huvitatud Cavaniga lepingu sõlmimisest, kuna Guardiolal on juba kaks head ründajat: Sergio Agüero ja Gabriel Jesus.