Liigad | Uudised

Conte väidab, et ta on võlur samal ajal kui Chelsea on raskustes

Siniste treener oli teadlik saabuvatest raskustest juba augustis ja ütleb, et viimane aeg on seda ka tõestanud. Antonio Conte on naljatanud, et ta on võlur samal ajal kui tema juhitav Chelsea üritab läbi raskuste tiitlit kaitsta ning ta ennustas seda juba enne hooaja algust.

“Seda ennustades olin ma võlur,” ütles Conte, väljaande Goal sõnul. Samuti on Conte öelnud järgnevat:”Ausalt, ma usun et selliste raskuste ennustamine pole kõigile. Aga muidugi sa loodad. Sa loodad, et hooajal ei teki probleeme. Kuid siiski ma kordan, ma olen siin, et teha tööd. Ma olen siin, et anda endast kõik sellele klubile, fännidele ja mängijatele. Mina ja mu meeskond. Üks asi on kindel, ma pole inimene kes kardaks vaadata vastu raskustele. Mu ajalugu näitab seda väga selgelt, ma olen varemgi pidanud alandustsoonis võitlema.”

Siniste taktik lisas:”Ma alustasin enda karjääri väga halvasti, minu esimene kogemus, kuid ma mõistsin ja õppisin sellest palju. Rõhutan veelkord, et mul on palju kogemust, nii mängija kui ka treenerina, kes selliste situatsioonidega peab tegelema. Aga ma olin võlur. Nüüd oleme me juba oktoobris ning peame mõtlema oleviku arendamisele, see on kõige tähtsam – vaadata ennast, mitte leida vabandusi ja alati rääkida tõtt. Kui sa räägid alati tõtt, siis pole võimalik ka midagi karta.”

Chelsea platseerub edetabelis hetkel viiendal kohal ning aruanded on näidanud, et mõned mängijad on väga väsinud Conte treeningmeetoditest. Itaallane ise ei ole nõus jätma enda tööd poolikuks:”Toetus on mu töö, töö on mu toetus. See on vaid minu toetus. Enda kogemustest tean mina vaid seda tüüpi toetamist ning see on mu töö – anda endast kõik töö jaoks.