Uudised

Hazard ei anna treeningutel päris 100%

Premier League’i parimate mängijate ringi kuuluv Eden Hazard tunnistas ausalt, et Chelsea treeningutel hoiab ta end tagasi. Lihtsalt selleks, et olla mängudes parimas löögihoos.

Stastiliselt on belglase vastu tehtud liigas enim vigu ning nii Antonio Conte kui omal ajal ka Jose Mourinho on kurtnud, et kohtunikud peaks teda natuke rohkem hoidma.

“Kas ma kaitsen trennis oma jalgu? Jah, jah, jah. Tõele au andes ei anna ma trennides endast kõike,” tunnistas ta Evening Standardile. “Kui me drille teeme, siis lähevad mõned täiesti hulluks, aga ma ei taha seal haiget saada.”

Ta jätkas: “Meil pole hooaja jooksul palju pause, seega tahan treeningutel natuke puhata ja mängudes endast kõik välja panna. Kas mul on palju sinikaid? Jah, minu hüppeliigesed saavad ikka väga haiget.”