Uudised

Can: Ma keskendun hetkel Liverpoolis mängimisele

Eile Liverpooli eest oma 100. mängu pidanud Emre Canil on käsil käimasoleva lepingu viimane aasta ja juba kuu aja pärast võiks ta ükskõik millise klubiga sõlmida eellepingu. Sellele ta praegu ei mõtle.

Peamiselt on teda seostatud Juventusega, kuid huvi on tundnud ka Saksamaa hiiud nagu Dortmundi Borussia ja Müncheni Bayern. Cani sõnul on aga täiesti päevakorral ka Liverpoolis jätkamine.

“Miks te minult selle kohta pärite? Päriselt, ma keskendun ainult sellele hooajale ja muu eest hoolitseb minu agent,” ütles ta Liverpool Echole. “Jah, ma võiksin kuu aja pärast mõne muu klubiga eellepingu sõlmida, kuid võin ka homme Liverpooliga lepingut pikendada. Eks näis.”

Kui varasemalt on spekuleeritud, et lepingupikendus on jäänud palganumbri taha, siis neile juttudele tõmbas Saksamaa koondislane taas vee peale. “Asi pole rahas, see on kõik, mida ma ütlen.”