Uudised

Mourinho enam väravaid ei tähista

Pärast 2:1 võidumängu West Bromwichi üle andis Jose Mourinho mõista, et tema enam oma tiimi väravaid ei tähista, vihjates linnarivaali peatreeneri Pep Guardiola liigsetele tähistusviisidele.

Manchester Unitedi peatreenerile ei meeldinud Guardiola liigne tähistamine derbimängus Manchester City juhtväravate ajal ning Mourinho andis viimases mänguvoorus West Bromwichi vastu oma reaktsioonidega selge sõnumi, et ei tolereeri hispaanlase käitumist.

Mourinho peab rahulikkust täiskasvanulikuks. “Ma tõepoolest ei tähistanud, kuid keegi polnud õnnelikum kui mina. Viisteist aastat tagasi ma tähistasin väravaid kui segane. Ajaga ning vanemaks saamisega õpid oma emotsioone kontrollima ning valitsema,” ütles Mourinho mängujärgsel pressikonverentsil.

“Ajapikku muutud stabiilsemaks – võidu ajal ei lähe hulluks ning kaotuse korral ei lange masendusse. Mõned treenerid ei muutugi ajaga, ent nad on teistsugusemad ka, kui mina,” lisas ta.